Søg
0

Konto hos XL-Byg Bjergmark

KONTO MED KREDIT

Hos XL-BYG Bjergmark har du mulighed for at få oprettet en konto med kredit. Med kontoen følger et kundekort som du skal vise frem hver gang du handler. Du vælger selv om du vil have fakturaen tilsendt med posten, eller om den skal sendes til din e-mail, men uanset hvad du vælger, sender vi først på måneden en opgørelse over dit samlede køb, så du helt enkelt kan følge med i hvor meget der er handlet på kontoen.

FAKTURA OG KONTOUDTOG PR. MAIL

I lighed med dine fakturaer, så gælder det også for kontoudtoget at det er gratis, hvis du modtager det på e-mail. Hvis du modtager det med almindelig brevpost koster det 12,50 kroner pr. stk. 
Ønsker du at modtage kontoudtog fra os på e-mail, beder vi dig meddele os dette på bjergmark@bjergmark.dk, hvor du venligst bedes anføre dit kundenummer.

Kontokort

Kontokort

BJERGMARK tilbyder en konto med kredit. Fakturaer kan vi sende til dig pr. e-mail, og én gang månedligt, vil du modtage en opgørelse over hvad der er handlet på kontoen.

ANSØG OM KONTO

Ønsker du at oprette konto hos XL-BYG Bjergmark, kan du finde ansøgningsskemaet her. Når du har udfyldt alle relevante oplysninger, beder vi dig aflevere det i bogholderiet hos os i Skibby, eller sende det til os på bjergmark@bjergmark.dk.