Søg
0

XL-BYG Bjergmark Certificeringer

XL BYG Bjergmark A /S er både FSC® og PEFC certificeret og vi kan levere dokumenterbart ansvarligt træ med FSC og PEFC certifikat

Hvad kan vi?

Vi har udskiftet en lang række af vores varenumre med certificerede varer, og har altid et stort sortiment af certificerede varer på lager klar til levering. Udover de certificerede lagervarer, kan vi skaffe og levere lige præcis dét certificerede træ I har brug for. Og vi kan naturligvis rådgive og vejlede om de forskellige muligheder for certificeret træ.

Hvad er FSC?

FSC er en international medlemsorganisation, der sætter standarder for ansvarlig skovdrift. FSC er særligt kendt i forbindelse med tropisk træ. Et FSC certifikat er garanti for ansvarligt skovdrift, hvilket betyder god skovforvaltning, sikring af skovarbejderes sundhed og sikkerhed samt beskyttelse af værdifuldt dyreliv og fauna.

Hvad er PEFC?

PEFC er en organisation, der arbejder for at fremme bæredygtig skovdrift og at sikrer at de produkter, der kommer fra skoven er produceret med respekt for både natur, sociale og økonomiske interesser.

Hvad skal man være opmærksom på?

Man kan kun købe certificeret og ansvarligt træ af leverandører med gyldigt FSC og/eller PEFC certifikat. Hvis I anvender en entreprenør eller bygherre, skal I sørge for at gøre opmærksom på, at træet skal være certificeret.

Læs mere på www.fsc.dk og www.pefc.dk

FSC: RA – CoC – 011825 PEFC : NC-PEFC/CoC-000161

 

Certificeringer